Грандиозен ремонт на сградата на Рила Стил

08/12/2017 Публикации

Грандиозен ремонт на сградата на Рила Стил

 

Ние от Rila Style – Battibaleno сме силно развълнувани от промените, случващи се в нашия дом, през изминалите няколко месеца. Затова искаме да споделим с вас щастието и гордостта си, а именно грандиозния цялостен ремонт на сградата, в която работим и на която всички толкова държим.

Ремонтните дейности на сградата на Рила Стил започват още през 2014 година, но за голямо наше съжаление биват прекратени, поради фалита на Корпоративна търговска банка. През тази година Рила Стил претърпява силен финансов трус, но упоритостта, на доказалата се през годините компания, отново побеждава. Така 3 години по-късно, с много труд и със собствени средства,  успяваме да възобновим ремонтната дейсност.

Разгледайте снимките от мащабния ремонт и се и се запознайте с проекта на новата очаквана визия.

  

 

За нас

Основана през 1971г. като държавно предприятие за производство на мъжко и дамско облекло Рила Стил. Известна с коректността, качеството и лоялността си през годините бързо се превръща в лидер на българиския пазар, както сред клиентите, така и сред работниците. През годините Рила Стил има над 60000 хил. работници. За 2  са се пенсионирали с благодарност над 6500 хил. души.

 

И днес, както през всичките изминали години ние продължваме да се славим със своята честност и ясни отношения с всичките си служители. Успехът ни се крие в това, че винаги залагаме на мотивирани, изпълнени с желание кандидати за работа. Търсим хора, за които работата не е „просто работа“, а страст, защото светът на модата се нуждае именно от страст.

 

Постижения и цели

 

Нашата  цел е да предоставим стилен, висококачествен модел, за да задоволим непрекъснато, повишаващите се изисквания на нашите клиенти. Ние не просто произвеждаме дамски дрехи, ние създаваме различни, нови модни трендове, с които гордо печелим награди на различни изложения.

Целта ни е да „ковем“ законите на модата чрез своята марка Battibaleno и успяваме благодарение на дизайнерския си екип и добър управленски подход. 11 поредни години сме участвали заедно в Прет-а-порте, най-голямото модно изложение за конфекция или буквално, за готово облекло.

През годините сме печелили 3 награди „Златна игла“, обличали сме Златните момичета и Правителствен Отряд 28 и

Рила Стил – Battibaleno – нашата мисия е да задоволим желанията на клиентите по най-добрия възможен начин, фокусирайки се върху качесвтото и детайла и сме горди, че успяваме.