BATTIBALENO в Кан очарова Ксавие Долан

25/12/2019 Публикации

BATTIBALENO

По родните киноекрани можете би сте видели филма „Матиас и Максим“ на канадския режисьор Ксавие Долан. В рамките на 72 –то издание на фестивала в Кан с него се срещна телевизионната водеща Ивелина Кунчева, а той даде ексклузивно интервю за Канал 3 и предаването „Холивуд“. За стайлинга си журналистката се бе доверила на модна къща BATTIALENO. Ксавие Долан е режисьор на клипа „Hello” на Адел и е ценител на модата. Той е лицето на модна къща Louis Vuitton. Най често може да бъде забелязан на първия ред на ревюта на световноизвестни деизайнери.. ,

Минути преди интервюто да започне Долан изразява възхищението си от стайлинга на Ивелина и се интересува от дизайнера създал този тоалет.

„Пристигнах на Кроазет, където беше мястото на интервюто ни. Около Ксавие беше истинска суматоха- пр- специалисти, гримьори, коафьори, стилисти, които носеха огромни торби с костюми на Dior, Louis Vuitton и Chanel . Изчаквах да подготвят сета, за да започнем снимките и в един момент погледите ни с Ксавие се засякоха. Той ме огледа отгоре до долу сякаш изследваше  всяка линия на визията ми. Седнах срещу него , а докато ни слагаха микрофоните, използвахме времето  , за да поговорим за мода. Каза ми ,че страшно харесва сета, с който съм облечена и се поинтересува от дизайнера на марката му . С гордост му отговорих, че е българска и е с дългогодишна история , а дизайнера нa  марката е – Рауф Ахундов.  Той остана очарован от тази визия. Тогава си припомних поговорката „ по дрехите посрещат „ – към който Рауф бил добавил – „ с моите дрехи общество на тези хора ще ти приеме “  –  наистина е така- съгласява се Ивелина.

Ако искате  да знаете още малко  за КСАВИЕ ДОЛАН и за  КСАВИЕ И АДЕЛ , и за Колекция БАТТИБАЛЕНО 2020, и за Рила и за Рауф Ахундов, можете да прегледате линковете: